23. polumaraton Ivan Starek

Danas se, po iznadprosječno toplom vremenu za ovaj dio godine, održao 23. po redu polumaraton "Ivan Starek" na kojem sam se pojavio kao slučajni promatrač. :)

Ovaj put je Doki solo jurišao na barikade, a ja sam iskoristio priliku da se iz hibernacije malo prošetam i opalim jednu-dvije-petsto-šesto fotki. :)

Moram priznati da nakon povratka u Zagreb prije točno dva tjedna do danas fotić nisam ni uzeo u ruke. Nakon ~6000 okidanja tokom 24 dana tamo daleko, nije mi palo na pamet da tražim još. Štoviše, začudilo me je kako mi se nije bljuvalo od same pomisli da iz kuće izađem sa fotićem.

Za sve koji su trčali danas (a šuška se o nekih tristotinjak trkača), čestitke na elegantnom jurcanju po Jarunu. Da modificiram onu staru vikinšku poslovicu: "danas je dobar dan za trčanje". ;)

Dok sam vas gledao, fotkao sam na tri mjesta: odmah nakon starta pri početku drugog kruga, zatom kod stanice sa vodom kod cilja i u samoj ciljnoj ravnini. Kako sam u biti došao bodriti Dokija, unaprijed se ispričavam što fotke u ciljnoj ravnini naglo staju nakon otprilike 1h37min. Omeli su me. :)

Ukoliko bi netko htio svou fotku u punoj velicini, neka mi se javi na mail (ako ga zna ;)) ili kroz kontakt formu na ovom webu.

Fotografije slijede ovdje.