Volja za željezom

Prošlo je godinu dana a i dalje me mnogi pitaju kako sam se našao u girevoy sportu. Zašto trpim zatvorene prostore, željezo i magnezij, zašto ovo, kako ono...

I ja i dalje nemam odgovor za njih. Ima nešto perverzno u tim kuglama, u zvuku željeza kad se ručke spoje, magneziju na rukama, krvi na ručkama, uživanju u boli... Morate voljeti bol da se bavite girevoy sportom. Morate je voljeti i za mnoge druge sportove, ali ovo je jedna posebna vrsta sado-mazo romantike. Ili imate to u sebi, ili ne.

Braća Slovenci su složili odličan promotivni video za Slovenian Kettlebel Club i Kettlebell Center u Ljubljani. Gregor Sobočan, čovjek koji je autoritet za girevoy u Sloveniji i jedan od autoriteta u Evropi uopće, osnivač EGSA federacije, a prije svega - prijatelj.

Napravio je stvarno puno za promociju girevoy sporta u Sloveniji, a i šire i zaslužio je sve pohvale.

Možda jedan video odgovori na neko od pitanja koja stoje u zraku bez artikuliranog i jednostavnog odgovora. Možda nekog motivira da proba. Razmislite, samo budite iskreni prema sebi - da li vas stvarno ne zanima ili se bojite da bi vas moglo uzeti?

Paaa, što se čeka? Vrijeme je da saznate. ;)

 


volja za željezom:
stavite na fullscreen i - uživajte :)