Romantika na njemački način

Rammstein ima novi singl. I video za isti. I brutalan je! :)

Već preko godinu dana čekam da te lijene njemačke guzice izdaju novi album i raspale turneju pa da upecam neki grad u blizini i odem na koncert. Turneju su već utefterili, mnoge lokacije su već rasprodane, uključujući i Berlin na koji sam pikirao. :( Srećom, trenutno imam puno važnijih stvari na pameti od grupne razvaljotke na koncertu Rammsteina, pa ću o tome brinuti u 11. mjesecu.

Ali, vratimo se mi novom singlu vrlo eksplicitnog imena - "Pussy". Danas je moderno da svaka zvijezda i "zvijezda" snimi svoj home made pornić koji kao slučajno procuri na internet pa se oko toga onda kao diže prašina, a protagonisti se kao brane da na snimkama kao nisu oni. E pa Rammstein su otišli korak dalje - snimili su porno video za svoj novi singl i provokacija je sjela ko šamar budali. :)

Na Jubitou možete naći samo cenzurirane verzije novog spota, ali postoji i full verzija kojom njemački romantični momci otvaraju novo poglavlje u snimanju video spotova i najavljuju svoj novi album "Liebe ist fur alle da!" koji izlazi polovinom listopada. Ako je suditi po ulaznom singlu, album će biti stopostotna šamaraljka. Nakon ovoga me živo zanima kakvu će tunreju napraviti. Ako su na Volkerball mogli dovući bacače plamena, ovdje bi mogli napraviti set brutalniji nego onaj iz Kralja pornića. :)

Poznavaoci Rammsteinovog opusa se lako mogu prisjetiti nekih starih pjesmuljaka koji su bili na tragu ovog novog singla, kao i brutalnih videospotova, ali ovo je definitivno korak dalje. Čista provokacija, nula taktičnosti. Romantika na njemački način. Svi smo znali da oni to imaju u sebi, ali malo tko je mislio da će baš napraviti ovako nešto.

Za sve koje stvarno zanima kakvu su poparu veseli Njemci zakuhali i koji imaju jak i stabilan nervni sistem, puna necenzurirana verzija spota u pristojnoj rezoluciji je ispod teksta.

 

Upozorenje: ako u prostoriji ima djece ili starijih osoba slabijih živaca - iznesite ih napolje!