Reorganizacija

reorganizacija

Ideja da se napravi reorganizacija i da se stvari dovedu malo u red mota mi se po glavi već dulje vrijeme, ali nikako da se uhvatim u koštac s tim. Organizacija kategorija na ovom webu se nije mijenjala od 2004 godine kad je web pokrenut. Od tada, pa do danas, samo sam dodavao nove kategorije i sve to nekako pokušavao što je moguće bolje uklopiti.

Tako sam se doveo u situaciju da je dio sadržaja skriven iza "Novosti", a dio vrluda slobodno u glavnom meniju. Kako, zašto, po kojem kriteriju? E to ni meni više nije bilo jasno.

Moju puku inertnost i kronični nedostatak volje da to sredim je jučer prekinuo Tomo sa par vrlo korisnih primjedbi, pa sam napokon sjeo, uzeo papir i olovku i nacrtao kako bih želio da stvari izgledaju.

Rezultat je pred vama.

Putovanja sam izdvojio odmah na početak jer velik dio posjeta otpada upravo na njih i to ljudi najčešće traže. Do sada su bila skrivena iza "Novosti" koje sam ovom prilikom u potpunosti izbacio jer sama kategorija "Novosti" ovdje nema nikakav smisao. Nije da je ovo web nekog šahovskog kluba pa su novosti nešto što će članovi gledati i informirati se kada je slijedeća runda simultanke. :)

Ostale članke sam odvodio u dvije velike cjeline: Anima sana (moja razmišljanja, mentalne projekcije i slična trabunanja) i Corpore sano (sve vezano uz fizičke aktivnosti, sport, rekreaciju, utrke i fizikaliju uopće).

Sve ostalo što nisam nigdje mogao potrpati sam smjestio pod Razno i (bes)korisno.

RSS feed i newsletteri su updateani da kvalitetno pokriju ove promjene.

Ako se po putu izgubite, tu je sitemap po kojem ćete se uvijek moći orjentirati.

Posebne zahvale Tomi na opservacijama koje su me natjerale da mrdnem dupe i malo presložim stvari i svima koji su svojim savjetima sudjelovali u ovoj reorganizaciji.

Živjela Joomla koja omogućuje elegantno i jednostavno pretumbavanje i reorganizaciju sadržaja! :)